Ma-Vr: 11-20 | Za-Zo: 16-21

Selecteer een pagina

Over ons

Ik (Salvatore Stamegna) ben op jonge leeftijd naar Nederland gekomen en heb me sindsdien verdiept in de Italiaanse keuken. Eerst heb ik bij verschillende Italiaanse pizzeria’s gewerkt en daarna heb ik samen met mijn broer een restaurant in geopend (Miramare).

Op 1 December 1994 ben ik voor mezelf begonnen met een kiosk op de Uithof. Na 10 jaar heb ik de zaak uitgebouwd tot een pizzeria en inmiddels bevinden wij ons al 15 jaar onder de bibliotheek van de Universiteit Utrecht. In totaal werken wij dus al 25 jaar volgens een volledig Italiaans recept.

Om dit familiebedrijf nog vele jaren voort te kunnen zetten, is mijn zoon Leandro 2 jaar geleden ook het bedrijf ingestapt. Samen met ons Italiaanse personeel zorgen wij voor de juiste smaak en sfeer. Neem als voorbeeld Gianluca Casalini, onze manager en pizzabakker, die al 23 jaar met passie onze verse producten bereidt. Zo maken wij elke dag verse Italiaanse bollen, pizza’s met zelfgemaakt deeg, unieke pasta specialiteiten en heerlijke oven gerechten. In de zomer verkopen we ook een breed assortiment aan vers Italiaanse ijs dat is gemaakt door ijssalon San Marco uit Amersfoort.

Nu ook op thuisbezorgd!

Bezorgen doen wij vanaf €15,-. Bestel voor minimaal €30,- en wij bezorgen gratis uw maaltijd!
BestellenBel ons op: 030 258 14 30